Vi bruker Medarts fraksjonelle laser
MedArt®FRx™610

Diverse oppslag i media

Når linkene er åpnet kan man endre zoom på sidene ved å dra spaken i høyre hjørne fram eller tilbake:Dra spaken fram eller tilbake

Hvis man får spørsmål om å installere Flash så er det bare å trykke OK til det
Nyttig å vite

Hvor ofte skal man behandle med laser?
Man behandler oftere til å begynne med, og deretter mindre hyppig når helingen har kommet igang. Kroniske problemer krever ofte flere behandlinger enn akutte. Pasienter som ikke bor i området og dermed har problemer med å besøke klinikken ofte, kan behandles i en uke med opptil to doser per dag avhengig av tilstanden. Dette er heller ikke alltid nok, og det er da mulig å repetere laserbehandlingene etter en eller to måneder. HELINGSPROSESSEN foregår hele tiden etter at man har gjennomgått behandlingen og fått i gang prosessen.

Kan alle behandles?
Nei. Blonde, rød- og gråhårede svarer dårligere på behandling. Hvitt hår lar seg ikke behandle med tradisjonell laser. Mørk hud inneholder mye pigment og da blir også huden opphetet av laserpulsen, ikke bare hårsekken. Hva som er for mørk hud avgjøres av terapeuten, eventuelt etter en testbehandling. Ideal-pasienten har lys hud med mørke hårstrå.