Vi bruker Medarts fraksjonelle laser
MedArt®FRx™610

Gavetips - Behandling ved Hudlaserklinikken!

Gi bort et gavekort* til noen du synes fortjener det. Ring oss slik at vi kan skreddersy et passende opplegg.  Vi kan tilpasse ulike behandlinger til egnet tidspunkt for deg, en venn, eller din bedrift. Be om et spesielt tilbud - vi har forskjellige opplegg å velge i! For å bestille et gavekort:

Ring 51 62 40 00 eller send epost


*
Verdikort:
Gi bort et bestemt kronebeløp. Mottager velger selv hva slags behandling eller produkter han/hun ønsker.
Gavekort:
Gi bort en forhåndsbestemt behandling.


Nyttig å vite

Er laserlys som brukes ved hårfjerning farlig?
De fleste lasertyper er ikke farlig for øynene. I dette tilfellet er laserlyspulsene så sterke at man blir blendet dersom man ser på huden der de treffer. Derfor har både terapeuten og pasienten beskyttelsesbriller som filtrerer bort det røde lyset.

Finnes det vitenskapelig dokumentasjon på virkning?
Det er gjort en rekke vitenskapelige undersøkelser om dette. De fleste studier viser at hårfjerning med laserbehandling har en korttids effekt på opp til seks måneder etter endt behandling. En studie som ble publisert i Journal of the European Academy of Dermatology and Venereology i 2006, konkluderer med det samme, men påpeker at effekten er forbedret med flere behandlinger, og at behandlingen er trygg og effekten overlegen de tradisjonelle hårfjerningsmetodene som barbering, voksing, elektrolyse og så videre. Laserne som kom best ut i studiene, var alexandrite og diode lasere.