Vi bruker Medarts fraksjonelle laser
MedArt®FRx™610

Finn fram til klinikken

Du har to valg her:
1. Søk ved å trykke på en av knappene GoogleMaps eller Sesam(3D). Begge tjenestene er et fantastisk tilbud. Hvis dette er første gang du bruker Sesam 3D, må du installere en liten plugin (et program som tar noen sekunder å installere). Det får du beskjed om når du navigerer til den siden. Google har ingen slike krav, men hvis du er registrert hos Google kan du legge til kommentarer på stedene du finner via kartet.


Bruk Googles avanserte kart-tjeneste eller denne: bruk Sesams fantastiske 3D kart


Nyttig å vite

Er laserlys som brukes ved hårfjerning farlig?
De fleste lasertyper er ikke farlig for øynene. I dette tilfellet er laserlyspulsene så sterke at man blir blendet dersom man ser på huden der de treffer. Derfor har både terapeuten og pasienten beskyttelsesbriller som filtrerer bort det røde lyset.

Finnes det vitenskapelig dokumentasjon på virkning?
Det er gjort en rekke vitenskapelige undersøkelser om dette. De fleste studier viser at hårfjerning med laserbehandling har en korttids effekt på opp til seks måneder etter endt behandling. En studie som ble publisert i Journal of the European Academy of Dermatology and Venereology i 2006, konkluderer med det samme, men påpeker at effekten er forbedret med flere behandlinger, og at behandlingen er trygg og effekten overlegen de tradisjonelle hårfjerningsmetodene som barbering, voksing, elektrolyse og så videre. Laserne som kom best ut i studiene, var alexandrite og diode lasere.